an arrow going up showing our progress and our return in investment

Ciljevi


Naši su ciljevi od početka rada na nečijoj stranici orijentirani samoj zaradi klijenta. Web stranica NIJE samo “lijepa” stranica koja nudi informacije na internetu. Web stranica je alat koji donosi zaradu. Ili bi bar morala biti. Na žalost, stanje na tržištu je takvo da se ova druga opcija često zanemaruje. Ljudi izradom web stranice najčešće zarade i nestanu. A klijentu ostane samo to: skup informacija prikazanih na internetu ( koje će rijetki biti u stanju uopće pronaći). Koliki je ROI takve stranice? Ravan nuli. Cilj Viendel-a je da se taj faktor podigne što više i to:
- izradom kvalitetnih stranica za čiju ispravnost možemo garantirati pismenim analizama
- ciljanim marketingom jednom kad stvorimo idealnu web stranicu

Kvaliteta


Kako postići cilj, odnosno ostvariti dobitak zahvaljujući web stranici?

Jednostavno: POTPUNOM DOMINACIJOM TRŽIŠTA!


Na primjer:
Zamislite da ste vlasnik trgovine obućom i Vaš potencijalni klijent traži na Google tražilici ženske cipele, a po rezultatima se stranica Vaše trgovine pojavi PRVA na tražilici. To je cilj. Želite li k tome još i pretjerati? Zamislite da se pojavi NA PRVIH 5 MJESTA U TRAŽILICI! I ne pričamo o plaćenim AD Word kampanjama ( iako nisu ni one za zanemariti, naravno ). U Viendel-u pričamo o pravoj, tzv organskoj pretrazi, odnosno o rezultatima koje smo dobili prativši upute Google-a. Neki to nazivaju manipulacijom, ali Viendel čini sve moguće da na prihvatljiv način dođe do vrha rezultata jer je to dugoročno dokazano kao najisplatljiviji oblik online marketinga današnjice.
Takvim stavom i ciljevima, Google dobiva kvalitetan sadržaj kojega će prikazati svojim pretraživačima. Vi dobivate povećanje prometa, a mi Vašu zahvalnost. Takozvana win-win situacija u kojoj nitko nije kažnjen, penaliziran, oštećen ili ukinut za nešto. Svi dobivaju, sve je legalno, a sve je rezultat RADA, umjesto manipulacije, varanja i hakiranja. Taj rad iziskuje veliku količinu znanja, stalno upotpunjavanje istoga, konstantne novitete i izmjene, no na kraju, definitvno jedini ispravan način. Viendel se ne bavi izradom stranica kao ostali. Viendel izrađuje alate koji će Vam omogućiti da svi znaju za Vaše poslovanje i time povećati Vaš promet.
Danas je reklama jako bitan dio poslovanja. Po nekima i bitniji od samog proizvoda. Mi se ne slažemo u potpunosti pošto smo mišljenja da UVJEK treba pružiti kvalitetnu uslugu ili proizvod, ali dijelom se moramo složiti s činjenicama. Uzmimo za primjer Red Bull energetsko piće. Limenka od 2Eur, svega nekoliko gutljaja, a ne preporuča se djeci, starijim ljudima, srčanim bolesnicima, trudnicama... Svega mali postotak populacije smije okusiti sadržaj te limenke, a RedBull kao takav ima jaču svemirsku postaju od većine država u svijetu. Zbog čega? Zbog reklame.
Prepoznajte moć marketinga dok je vrijeme, iskoristite priliku i podijelite s nama Vaše ciljeve kako bi Vas savjetovali o daljnjem najboljem tijeku o povećanju obujma Vašeg poslovanja već danas i time si osigurali sviejtliju poslovnu budućnost. Naši su ciljevi Vaša zarada. Vođeni tom ideologijom stvaramo nepogrešiv sadržaj zahvaljujući kojem dobivate mnogo više od obične web stranice. Dobivate profesionalni alat kojime jačamo ime Vašeg brenda i u krajnjem slučaju, dobivate mnoštvo novih potencijalnih i zadovoljnih klijenta.

Saznajte kako postižemo svoje ciljeve:


add chat to your website